TrasselTassar ibland…

sedlar1

Ska saker och ting krångla till sig, så gör de det när man har som minst tid-lust-råd och då gör de det dessutom med precision. Som att lånedatorna jag fick hem igår visade sig vara låst på en domän till vilken en liten bloggkatt inte hade vare sig lösenord eller access. Det hjälpte inte hur jag än jamade och klöste på tangentbordet!catcomputer

Så idag börjar vi om från början. NetOnNet, är det en pålitlig leverantör? Suck…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “TrasselTassar ibland…”

    1. Vi gör ett nytt försök med en annan dator i morgon… SOm tur är kan man låna dator på biblioteket en stund! Bara att tassa dit och vara bibliotekskatt – lite i smyg! *fnissar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *