Svansar runt och letar lånedator….

Jag ska ju ha prisutdelning i min kattävling, men det får bli när jag fått tag i en fungerande dator… Så ni får ett par extra tävlingsdagar till mitten av veckan! Tävlingen gäller min ”fulsöta kattljushållare” – ja ni får leta reda på inlägget lite tidigare i bloggen!

brokenlaptop
Matte håller nämligen inte med om att mina lagningsförsök är särskilt funktionella… Så nu ska jag iväg och kolla på en maskin att låna! Håll tassarna att det går att fixa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Svansar runt och letar lånedator….”

    1. Det låter bra – min dator sa ”unmountable_boot_volume” och trots försök att fixa det mesta så hade det maskinella sagt godnatt. Suck.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *