Djurskyddet kallar till extra stämma

Det har blivit följden efter opinionen mot den nyinvalde styrelseledamoten och tillika veterinären Bo Hannersjös uttalanden (Se tidigare inlägg här på bloggen). Styrelsen själv kan inte avsätta honom, under helgen har man utan resultat försökt nå honom för att be honom avgå själv, men inte lyckats. Nu kallar DS alltså till extra stämma, bara en månad efter årsstämman, med bara ett enda ärende den 27 juni.

”Vi kommer att kalla alla föreningar på tisdagsmorgonen, då Bo Hannersjös utspel som nyinvald i förbundsstyrelsen skadat Djurskyddet och väckt starka reaktioner runt om i landet.” förklarar Åsa Hagelstedt, förbundssekreterare. ”Både inom och utanför förbundet är folk upprörda, då Djurskyddet har som sin främsta politiska fråga att stärka kattens status i samhället. Det innebär att tills en förändring skett så är katthemmen ovärderliga och de eldsjälar som arbetar där värda all beundran.”

_540
Det där sista är beröm till min matte och alla andra katthemsjobbare. Jag gör stolt flaggning med plymsvansen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *