Bevisat: Svartvita katter är smartare

…eller?

https://youtu.be/WofFb_eOxxA
…jag måste hitta fler och bättre bevis, kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Bevisat: Svartvita katter är smartare”

  1. Hm jag får jobba lite på det – vår toa har en sådan där tryckmanick till spolningen och jag är för lätt för att kunna trycka till den…. men om Nova står på den och jag och Vevve samtidigt hoppar på Nova så kanske? *grubblar*
   TassKram Wikki

  1. Yup – men du, nu måste vi samla ihop fler bevis för det, är jag rädd. Hjälper du mej? Jag jobbar stenhårt på att leta svartvita katter med berömda människor – typ Nobelpristagaren V S Naipaul m fl….?
   TassKram Wikki

 1. Jag som alltid fått lära mig att man ska ha locket nere för att katterna inte ska bada, nu förstår jag att det är för att inte katterna ska lockas leka med spolningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *