Jag kunde inte låta bli….

Bloggaren skrev:””” SKJUT ALLA KATTJÄVLAR!!!!!!!!!
”SKJUT ALLA KATT AS SOM SPRINGER LÖSA I STÄDERNA FAN JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER MINA BARN HAR FÅTT MASK I MAGEN BARA FÖR ATT KATTJÄVLARNA HAR SKITIT I SANDLÅDAN ,TÅNK OM JAG SKULLE GÅ HEM TILL KATT ÄGARENS RABATT OCK SKITA VILKET JÄVLA LIV DET SKULLE BLI
 ”

Jag kunde inte låta bli att svara:

catsontuesday1

Om du gav dina ungar mat istället för att låta dem käka sanden i sandlådan, så skulle problemet inte finnas? Masken ungarna får finns där naturligt nämligen oavsett om nån katt råkat passera. Fåglarna sprider dessutom mer skit i sandlådorna än katter, men det verkar ingen fatta.
Felet är alltså ditt eget, som inte lär ungarna sandlådehygien a.k.a. stoppa för fan inte skitiga fingrar i munnen! Det borde du med ditt förträffliga vokabulär klara lätt! ^^

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Jag kunde inte låta bli….”

 1. I vårt område så finns det jättemånga sandlådor. Men jag har inte sett en enda katt som gjort nåt i dom. Däremot ligger det massa kapsyler och stinkpinnar där. *fnyser* Återigen visar tvåbeningarna att dom inte klarar de enklaste uppgifter. Han borde kanske inte ha en mini-människa om han inte klarar av att hantera den. *svansknyck*

  1. Det värsta är bara att ibland samlas en hel flock sådana där gaphalsmänniskor och vill bestämma, då skriker de så högt att en vanlig vettig människa inte får en syl i vädret. Ibland kallas det politik, ibland för karaoke. Det är nästan samma sak.
   TassKram Wikki

 2. Vi instämmer! Bra sagt!
  Med tanke på vad vi katter gör för att få bort alla getingar borde alla vara tacksamma istället för att gnälla!
  Dui och Deco

  1. Och alla andra skadedjur som vi håller efter… Vi städar mycket som människor inte märker. Sånt en hund inte skulle klara.
   Bra jobbat Dui och Deco. Vi håller också efter getingar här hemma, Nova och jag.
   TassKram Wikki

 3. Dessa otäcka människor som inte fattar nåt.
  Naturligtvis är det djurägarnas ansvar, djuren gör ju bara vad dom alltid har gjort. Herregud om folk kunde fatta å den här mamman kunde fatta.
  Katter bajsar inte i sandlådan för att reta folk de hittar ett bra ställe hur i h-e ska de sen veta att det är en sandlåda för barn. Det är så beklämmande att katter alltid ska råka illa ut så fort de är ute. Dessa underbara djur behöver tillsyn för sin egen skull jämt, det finns allför många månniskor som denna mamman.

  1. Tur att många av oss har människor som fattar… som lär oss var det är OK att göra toa. För det går att lära sig, vi katter är smarta.
   Det lilla vi gör utomhus förgiftar i alla fall inte miljön heller, så som allt skit människor slänger ut gör! *morrar*
   NosPuss Wikki

 4. Å det är dessutom inte många katter som både är inne o ute som gör sina behov ute, för de är så vana vid sin trygga låda och vill göra sina behov där.

 5. Bra sagt! På förskolan där jag jobbar ska barnen alltid tvätta händerna efter dom varit ute för det är ju omöjligt för oss att veta vilka som gör sina behov i sandlådan…
  Dumma katter är ovanligt, men dumma människor finns det gott om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *