…det måste vara tack vare katten?

Landets största motorcommunity – Garaget – drivs av Eskilstunabon Christian Marcos. Antalet medlemmar på sajten har passerat 100 000-sträcket – lika många som antalet invånare i en mellanstor svensk stad. Dessutom uppgår antalet unika webbläsare i veckan till över 170 000. (Den som ändå hade den poängen?) På www.garaget.org/ kan motorintresserade användare blogga, lägga upp egna bilder, videoklipp och annonser. Sajten är verkligen stilren, snygg och lätt att hitta i.

christian_marcos

Men jag fattar ju varför: Sajten har ju världens coolaste katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *