I Lerum går någon idiot lös…

Ja eller flera??!!  Akta er, katter i Lerum, för något riktigt läskigt händer när det slår slint i huvudknoppen på någon sjuk person i den trakten! Så här skriver Lerums Tidning:   (Varning, läskig text!)

Den senaste tiden har minst två katter dödats i centrala Lerum.
En av katterna hittades nertryckt i en brevlåda och den andra upphängd vid Tingshusets dörr.
– Det finns egentligen inget som säger att det är samma person som har dödat båda katterna, men det är egendomligt att två döda katter dyker upp på så spektakulära sätt under en så kort tid, säger Lerumspolisens inre befäl David Hallberg.

Den första händelsen inträffade någon gång mellan den 16 och 17 maj. Då hittades en död katt nedtryckt i en brevlåda. Några dagar senare fick ägarna ett brev där gärningsmannen, med urklippta tidningsbokstäver, beskrev hur denne hade tagit livet av djuret, och hur djuret hade reagerat.

Den andra katten hittades av en ung tjej på tisdagsmorgonen. Det var en mörk tigerrandig ung katt som hade dödats och hängts upp på Tingshusets vägg, intill dörren. Någon hade knutit ett måttband runt halsen på djuret och dragit åt mycket hårt. Det är dock inte säkert att katten levde när den hängdes upp. Katten hade bland annat ett öppet djupt sticksår på halsen.
Allt saxat från www.lerumstidning.com/visa_mernyheter.asp. Jag gråter för de stackars kissar som råkat ut för en sådan vettvilling i denna sommartid som bara borde innehålla lycka och livsglädje. Man förstår sig bara inte på det – hur någon ens kan göra dylika saker. Människan är ett konstigt släkte…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “I Lerum går någon idiot lös…”

  1. Jag tänker bara en sak: Att det där hålet i denna onda människas själ ska läkas och denne förstår och försöker gottgöra sin handling?!! MAn kan inte bara hata de onda personerna – man måste försöka få dem att förändra sig… Men visst är det hemskt!
   NosPuss Wikki

 1. Min husse säger otäcka saker som han skulle vilja göra den där tvåbeningen. Jag skulle inte vilja vara i dennes ställe nu. *ryser*
  Jag gråter även en tår för dom stackars missarna. Må gräset alltid smeka deras tassar i regnbågslandet.

  1. Ja det finns många saker man skulle vilja göra med sådana personer. Men om man själv börjar vilja bli våldsam mot dem så blir man ju likadan och det vill man inte? Nej jag skulle bara vilja ge den människan full insikt om sitt handlande och vilja att dennes ånger vore straff nog… Eller?
   NosPuss Wikki

 2. Kan tyvärr inte skriva vad jag tycker att man ska göra med sådana vidriga individer. Dels lämpar det sig inte i tryck och dels skulle jag antagligen åka dit för olaga hot …men alla förstår nog ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *