Hurra Bubbis har fått ett hem!

bubbis2

I mer än ett halvår har denna vandrande ljuvliga gräddklick till katt tassat runt på katthemmet, försynt, kelen, mild och vacker. Nu har Bubbis äntligen fått ett hem, ett riktigt drömhem!

__large23

Hon får t o m en egen sommarstuga att åka till! Och Bubbis förstod nog vilken trivsam familj som vänatde henne, för hon gjorde en ”Semlan-sorti”: Gick själv glatt spinnande in i transportburen som för att säga ”Det här känns underbart, kan vi åka hem nu? Jag är så ivrig!”

Lycka till Bubbis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra Bubbis har fått ett hem!”

 1. Hoppas Bubbis kommer få det trevligt i sitt nya hem^^
  Så härligt att ni gillade kortet jag skickade er ^^ Så fort jag såg det tänkte jag på dig Wikki ^^
  Kli bakom örat

  1. Alla katter borde ha ett sånt hem – eller ett hem över huvud taget…
   *mmm perfekt kliat* Tack!
   TassKram Wikki

 2. Åhh, lilla Bubbis… När vi kom dit idag hade hon redan åkt… Emil grät.. :/

  Hoppas att hon får det jättebra! 🙂

  1. Stora stora kramar till Emil, det är en kille i min smak! Han bryr sig verkligen om katterna…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *