Chans att vinna Pussi kattmat för 100 dagar

pussi1

Ange vilken av de fyra Pussismakerna Exotic, Roasted, Marinades och As good as it looks som din katt gillar bäst, skriv en motivering med 20 ord och lämna svaret på www.provsmak.nu/. Tävlingen pågår till 31/7. Första pris: Vinnaren får 100 påsar kattmat!
2a-100e pris: Valfri multibox med 12 påsar kattmat

Må bästa katt vinna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Chans att vinna Pussi kattmat för 100 dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *