Kattutställning i Örebro

nerklogg1

Nerikes Kattklubb inbjuder till Kattutställning på 6-7 juni.

Öppet mellan 9-17.

Entré: Endast 50 kr för båda dagarna. Barn under 16år gratis.

Utställningskatter, Mat, Fika, Korv Massor av Kattartiklar och mycket mycket mer…

Tassa dit, utställningen hålls iconventumlogga

Vill du läsa en jättebra och lättförstådd beskrivning hur det går till att ställa ut sin katt klicka in på denna länk: hem.passagen.se/scrollan3/utstallning_for_dummisar.html
Titeln ”Kattutställning  för dummisar” låter kanske som ett skämt, men det är en helt seriös skildring hur det går till att förbereda sig ocvh vara med på en utställning.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattutställning i Örebro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *