Katten Sigge till Bryssel

siggetillbryssel

Katten Sigges husse, konstnären och debattören Kent Viberg, har tryckt upp valaffischer som han tänker sätta upp i Karlshamn. Sigge kandiderar alltså till en plats i Europaparlamentet.

”Katten är bättre insatt i EU än vad jag är. Sigge vill komma in i parlamentet för att få sin framtid tryggad såväl socialt som ekonomiskt. Han lovar att sova 16 timmar per dygn – precis som övriga ledamöter i Bryssel” säger hussen Kent.

Rent praktiskt: Det finns blanka valsedlar man kan använda för att rösta på Sigge. Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katten Sigge till Bryssel”

  1. Wow! Sigge får helt klart min röst. Om jag inte ska ställa upp själv alltså. Jag blev ju lite intresserad nu när jag hör att även jag har det som krävs för Bryssel. *funderar*

    1. Ja man kkanske skulle kunna styra upp ett och annat? Mona Sahlin stod på torget i Eskilstuna idag och hojtade om detta val, men nog skulle jag ha större chans att förändra världen än hon? Eller? Men nu får Sigge ta platsen, han var först och han ser säker ut!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *