Emrik en vecka gammal

Har du sett något sötare?

emrik
emrik1
emrik2
emrik3
Snutt snutt, säger Emrik…                               Foto: Jourmatte Jaana

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Emrik en vecka gammal”

  1. Ja man blir så kär…. det är nåt visst med svart-vita katter eller hur?
   TassKram Wikki

  1. Hans syskon är också helt underbara: Vidar, Katla och Grim *spinner*
   Om så där tolv veckor kanske de blir bokningsbara på katthemmet!
   TassKram Wikki

  1. Fast jag måste nog ha varit nästan lika söt som unge… säger matte. Förresten alla kittebebisar är så där ursötaaaaa! *spinn*
   TssKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *