Knäcker jag 3000-vallen?

Hur de gör som har tusentals sidvisningar per dag, det vet jag inte, men jag är rackarns stolt över att ha kommit upp i denna poäng den här månaden:

points

…men med lite tur kanske jag är över 3000 i kväll i alla fall?

_heart Tack alla som läser mina ord!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Knäcker jag 3000-vallen?”

 1. Vet du, då tror jag att de hjälper till lite själva……………..1000 per dag det e mycke de´.
  Din blogg e så himla bra sådu har mycke läsare utan hjälp.

  1. JA men jag vill inte hålla på med såna där pingar och buttar och kollar och koppla hit och dit! Min blogg ska liksom stå på egna ben och ha sidräkning på verkliga läsare! Det är ju först då det blir relevant, det man skriver!
   Tack snälla Gizmo för den fina komplimangen! Den uppskattar jag verkligen!
   *spinner*
   Massor av NosPussar och Buffar Wikki

 2. Bästa bloggen, kollar flera gånger om dagen!
  Du kommer säkert upp i 3000, du är vår stora favorit!
  Heléne, Dui och Deco

  1. Tack så jättemycket! *nosrodnar stolt*
   TassKram Wikki
   PS. Kom gärna med förslag till vad jag ska skriva om! DS.

 3. Ligger efter i läsandet, men jag får väl vara glad åt att dessa sidvisningar kommer dig till del denna månadsperioden istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *