Vilket pris vill du vinna?

Vilket av dessa tre pris vill du tävla om? Jag måste ju veta så jag kan lägga ut tävligen! Det blir en tipsrad och en utslagsfråga som avgör tävlingen denna gång, men innan jag lägger upp den måste jag ju få veta vilket pris vinnaren helst vill ha! (Så jag skjuter på själva tävlingsinlägget tills jag fått svar på frågan överst.)

_521

En tänkbar vinst – litet kattpar

_522

Eller en fulsöt ljushållare?

_523

…eller den här tankfulla katten?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Vilket pris vill du vinna?”

 1. Mmm… hmm… helst skulle ja vilja vinna en årsförbrukning av Dentabits *slickar mig om munnen* … men om inte det finns med på listna så röstar ja på kattparet i översta bilden.

  Tass

  1. Ja Dentabits är inte dumt, jag ska nog lägga med lite kattgodis till den som vinner sedan i alla falll!
   TassKram Wikki

  1. Oj vilken tur att det är olika önskemål om vinst, det här blir spännande!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *