Wikkis tävlingstips

Jag älskar att tävla! Hittar jag en tipsrad eller en slogantävling eller en kupong att fylla i – yes, jag är med. Om du säger ”Men jag vinner aldrig nånting!” så brukar jag alltid fråga ”Hur mycket tävlingar deltar du i då?” och svaret brukar bli ”Inga….” – och så klart, anmäler man sej inte till nån tävling så vinner man heller inget. Den som inte köper lott vinner inte på lotteri, heller. Så försök istället! Köp en trisslott idag, eller sätt en stund på att leta kul tävlingar på internet. Det här är kan man vinna i den senaste tävlingen som jag skickat in svar till:

rc_tvl

En sån där lekhandske tror jag skulle kunna vara både läskig och kul??? Tävlingen finns på www.royalcanin.se/Aktuellt/Tavling/, delta du också!

hpdator

…och en sådan här dator skulle jag ju bra gärna vilja sätta klorna i! Tänk er mig, liten svartvit bloggkatt tassande på denna röda skönhet! VISUALISERA -se bilden framför er!!! Svartvit pälsfluff-katt på röd dator, kan ni tänka er något vackrare? Och vilken ytterligare klass man skulle få på det viktiga hemlösakatter- och katthemsbloggandet! (Plus att jag skulle slippa låna datorer av andra människor hela tiden. En katts egen pc?!!) Kattvärldens kattigaste dator?!! Ja *spinner* vilken dröm!

Denna kan man vinna via www.stureplan.se/frame.php hos Anna Hibbs.

Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikkis tävlingstips”

  1. Min matte älskar också att vara med i tävlingar. Hon vann faktiskt på Royal Canins senaste tävling. Det blev en väska där hon kan ha lite allt möjligt i t ex kattborsten och pincetten för att ta fästingar m.m. Det är kul att tävla och ännu roligare att vinna.

    1. Men häng med på mina kommande tävlingar då? De är lite som lotterier, inget krångligt alls, två pågår nu och fler kommer under sommaren!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *