En häftig KattKampanj

kampanjer_skadad1

Stockholms katthem har haft en uppmärksammad kampanj ”Om katter kunde tala” i tunnelbanan med ett gripande affischmaterial där bilder och historier ur utsatta katters verklighet fått synas.

tigger1

Hela kampanjmaterialet är gjort helt gratis av reklambyrå Crazy Kangaroo/Bilbo & Co i samarbete med Royal Canin och Stockholms Katthem. Ett jobb vilket måste vara värt oräkneliga guldtassar i belöning från alla oss som lever för de hemlösa katternas sak!

sthlmskatthem

En broschyr med hela materialet kan du hitta på www.royalcanin.se/pages/2467/Kattshemsbroschyr.pdf och på www.royalcanin.se/Katt2/Kattkunskap/Kattrelaterade-artiklar/Kattens-status—en-artikelserie/Kampanjer-for-att-hoja-kattens-status/ finns ännu mer material! Läs och sprid!

En bra push för märkning finns också:bgid
på den här länken: www.kattid.se/ ! En toppenkampanj sponsrad av bl a Agria, och utformad av flera kattföreningar i Stockholmsområdet.

Men den är så bra att den borde bli landsomfattande, tycker jag! Och stort beröm till alla bakom dessa kampanjer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En häftig KattKampanj”

  1. Undrar om man kan få något tryckeri här i Göteborg att ställa upp på en sådan kampanj inför sommaren, och Wallstreet att ställa upp med en skyltplats / vagn. Det hade varit grejer det!

    1. Finns säkert några kattälskare i Göteborg som kan anamma kampanjen, visst var den cool!*delar ut guldstjärna!*
      KvällsSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *