Hjälp klonerna kommer!

framt

En mystisk vetenskapsman i Kumla har klonat elaka perserkatter som kommer klampande och vill ta alla mina myntamöss? Jag måste gömma alla möss – fort! Nova kom och hjälp mig!

perserklon

Här kommer dom och dom KLAMPAR! Hjälp!!!!

_490

Oj puh….

– det var visst bara en dröm!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hjälp klonerna kommer!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *