KattPyssel i papper

papercraftcatsbysailorp1

Vill du ha en personlig prydnad att sätta i överkanten på din bildskärm? Varför inte små söta papperskatter! De här är urenkla att tillverka, du behöver bara papper, sax, färgpennor, lite lim och lite fantasi!

papercraftcatsbysailorp2

Lycka till!                                                                        =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “KattPyssel i papper”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *