Påsklov – vad lovar man då?

Jag lovar:

  1. Att inte bita Nova mer än när det behövs.

  2. Och att försöka komma ihåg att inte skvätta kattsand över hela golvet!

  3. Jag lovar att hålla efter kalsongerna bättre eller låta matte kamma mig lite mera… om än motvilligt.

  4. Att inspirera fler katter till att blogga! Bloggkatter förnöjer och behövs!

  5. Vad som helst bara jag får komma ut på promenad snart!

    _478

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *