Chinook och Cherokee, mina 1000e besökare!

cc

Dessa hederskatter gav mig just den TUSENDE sidvisningen den här månaden! Otroligt!
SvansDans! Måste firas med lite kattmynta!
TassKram och Tack!
Mer NosPåskPussar från Wikki

PS. Hälsa på i deras blogg: blogg.aftonbladet.se/29889/!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Chinook och Cherokee, mina 1000e besökare!”

 1. Svanstipp-tipp-hipp-vipp-kurraaaa! ???

  Vi dansar en svans-dans
  nospuffar och buffar, katt-skrattar av glädje! Ska be mamma Rozie hjälpa oss i kväll med ett ”braigt” inlägg om detta!

  *kurr* från Chinook & Cherokee ? ? ?

  1. Jo visst hade ni svarat – men matte och stora matte åkte hemifrån för att jobba på Katthemmet, och glömde lämna dator framme åt mig så jag kunde svara… Nu får ni svar 2 ggr istället! Och så ska jag lägga en länk från mej till er!
   GodNattTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *