Ska jag gå över gränsen idag?

Det finns gränser, en del osynliga, en del ouppnåeliga. En del är satta med staket, väggar och murar, som skiljer riken, land, ägor, rum och levande varelser från varandra. Det finns gränser som markerar det yttersta för vad en individ förmår, och det finns gränser som man bara inbillar sig. Mållinjer är också en sorts gränser. När man passerat dem blir inget detsamma, då måste man byta fokus och sikta på nästa mål eller mållinje.

Min dröm den här månaden var att passera 1500 sidvisningar. Det ser ut som att chansen finns…

Men egentligen är det viktigare för mig att skriva om viktiga kattsaker som berör mig och mina medkatter, än att jaga visningar. Lite därför drev jag också med det igår, det där att man kan ”posera” en rubrik bara för att lura folk att läsa.

lser

Men nej – jag har hellre en läsare som VERKLIGEN LÄSER det jag skriver så här på egen tass, än hundra som tittar in och egentligen inte bryr sig.

Och jag hoppas det är därför ni tittar in på min blogg – för att se vad det är för något Wikki har att berätta! Inte bara för konvenansen eller för att det var en smaskig rubrik? …hoppas jag? *spinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Ska jag gå över gränsen idag?”

  1. Ja Neko och jag tycker sååååå mycket om dig för det!
   TassKramar till Madame och tusen NosPussar till dig från mig och Nova!
   Wikki

  1. Tack så jättemycket! Då vet jag att jag i alla fall har TVÅ som läser. Det räcker bra för mig. Rekorden får någon annan fixa! ^^
   TassKram Wikki

 1. Din blogg är en av mina absoluta favoriter. Är verkligen inne på den ofta för du är snabb på att skriva nytt och jag läser allt. Tack för en underbar och rolig blogg. Lycka till i fortsättningen också.

  1. Åh tack så oerhört väldigt mycket! Jag viftar rörd på svansen och blir så innerligt glad för din vänliga kommentar! Det värmde in i hjärtat på en liten katt med bara fyra tassar…
   Stoooooooora NosPussen!
   från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *