För mycket kattsaker och för lite katt?

regnmt

Om ni tycker att jag har spånat in på kattprylar väldigt mycket de senaste dagarna, så räcker jag fram min tass till ursäkt! Det ska komma mer kattkattiga reportage också. Men det är ju bara så att börjar man se sig omkring så DRUNKNAR man i kattgrejor…

Se bara på den här regnmätaren som finns hos Jotex! Kattsiluetten är supersnygg. (Fast jag skulle nog montera bort de larviga mössen och bara ha katten kvar, tror jag….)

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *