Katt-Kreativa Människor beundrar jag!

Emma och Andreas på Emmagjort verkar vara av den sorten – plus att de är kattälskare, helt uppenbart! Om man uppfinner något så charmigt som detta:

katt1

VeteKatten! Vetekuddar med handbroderad profil i lintyg. Emma berättar: ”Vetekatten är en skön vän. Inte nog med att den ser mysig ut där den ligger och slumrar, den har även magiska krafter!” En vetekudde lägger man i mikron i 2 minuter så blir den ljuvligt varm och man kan lägga den på värkande axlar och leder, eller värma frusna fötter i en kall säng! Eller så lägger man den i frysen några timmar och låter den sedan kyla ned svullnader och bulor, vid migrän ger den skön svalka! Fiffigt och med lätt avtagbart tvättbart yttertyg.

misse_mau

…och i velour i flera färger finns Misse Mau och hans vänner, kramvänliga gosedjur med individuellt handbroderat ansikte! ”Rumsrena och underhållsfria kompisar söker nya hem.”

Allesammans svensktillverkade, inga lösa smådelar och bara så häftiga! Plus att Emmagjort fixar en massa andra spännande kattsaker… tassa in på www.emmagjort.se/ !

…hm – en varm vetekudde som en gammal stel kisse kan vila sina värkande tassar på, det vore väl nåt att beställa, Mjurre?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *