TrädRäddning

Matte har hittat ett träd och tagit in till oss. Just nu håller hon på att plantera det i en kruka. Men jag förstår ingenting: Vi får inte klättra i det och inte vässa klorna på det!!!

Suck. Och nu får jag inte gräva i jordsäcken heller!???? Ibland begriper jag mig inte på människor…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “TrädRäddning”

  1. Det där är ett vanligt problem. Människor har svårt att prioritera, eller vad det nu heter. Mitt råd är att låtsas som om ni hört något. *vissel*

    1. Ja du, man måste styra sina människor med varlig tass. De är inte så smarta som de tror alla gånger… =^:^=
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *