Akut panik – kan du rädda en ungkatt?

Polisen kom med sex katter, en hane, en gravid hona och fyra ungkatter. Örebro katthem letar efter någon som kan ta hand om ungkatterna akut för en kortare tid tills något av jourhemmen får plats! (Hankatten och den gravida honan har placerats i jourhem.)

Kontakta katthemmets Kicki 0580-125 69, Birgit 0581- 260 25 eller katthemmet 019-26 00 86. Polisens alternativ att skjuta dem känns ju inte som en lösning…

hardlifebyjevigar

Nu börjar tiden med alla ”oönskade” kattungar också från dem som inte fattar att kastrera sin katt eller ge den p-piller…

STÖD DITT LOKALA KATTHEM / DJURSKYDD!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Akut panik – kan du rädda en ungkatt?”

    1. Vad i all världen, har jag fått en present? Tack så mycket!
      Nu måste jag komma förbi och kolla!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *