Mjurre dekorerar…

…allt han kommer i närheten av med stora tussar lös vinterpäls:

  • päls i stora mattes thé

  • hårtussar i sängen

  • på badrumsmattan

  • över hela köksbordet

  • med flera ställen

Mjurre hjälpte till att fixa den här lilla födelsedagstavlan till matte också; det är ett julkort från Neko som vi ramat in:

_428

…ja förlåt matte, jag tuggade bara lite på ramen sedan. Den var så mysig att bita i!

Nova säger:i_didnt_do_it

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Mjurre dekorerar…”

    1. Ja därför värdesätter vi det extra mycket och ville ha det inom glas och ram. När en vän gör sig den mödan för att julkort så är det något mycket speciellt, och det glömmer man inte!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *