Runsten med katt – finns det?

runsten_med_katt

Jo i alla fall på en”modern” runsten gjord av Kalle Runristare på Adelsö! På det här offerklotet syns hans katt Rune (Verkligen ingen slump att katten heter så…) när han provsmakar soppan i grytan!

runakalle

Här är Rune och Kalle. (www.runristare.se)

Den som känner till någon mer runinskrift med katt får gärna höra av sig till mig!

(Se även mitt tidigare inlägg om runstenen ”Jäderslejonet” som kanske kan vara en katt? –  www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Runsten med katt – finns det?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *