Katt under motorhuven

tufsa1

Att det finns hästkrafter under huven på en bil är väl känt, men kattkrafter?

Örebroaren Lena Brydolf och hennes dotter var i Eskilstuna på shoppingbesök. På hemvägen stannade de i Kungsör för att fylla på spolarvätska i sin bil. Kanske den smutsiga rutan räddade liv?

Döm om deras förvåning när Lena lyfter på motorhuven och fram tittar en vit, ganska oljig, tilltufsad och förskrämd liten katt? Hur den fått plats under huven på den lilla Hyundai-bilen kan man undra.

Utan att tveka tog Lena in katten i bilen och kontaktade polisen i Eskilstuna och Örebro. Tyvärr kunde varken de eller katthemmet i Örebro ta hand om katten, och Lena är allergisk, så nu bor katten hos en bekant till henne. Det är en kelig och trevlig kisse som gärna vill vara i famnen. Den är finlemmad och nätt, helvit med gula ögon. Dock utan öronmärkning eller halsband.

Saknar du en vit katt som denna, kontakta polisen i Eskilstuna eller Örebro!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *