Rökt katt?

Det måste bara vara USA det händer i: Att någon bygger ihop sin haschpipa med en låda och stoppar in sin 6 månaders kattunge i den och röker på???!

rklda

En 20årig kille tyckte att hans kattunge var lite för vild och behövde lugnas ned – med haschrök? Antagligen är det så puckad man blir av hasch, helt enkelt. Någon såg det och larmade polisen i Lincoln, Nebraska. Hussen får förhoppningsvis djurförbud!

shadow

”Katten var helt förvirrad. Hon låg på sätet i polisbilen, inlindad i en filt, och rörde sig inte under hela färden.” sa polismannen Andy Stebbing. Shadow togs till ett djurhärbärge och uppgavs igår må synbarligen bra.

“What the human mind doesn’t invent, huh?“ kommenterade den asnvarige på djurhärbärget, Bob Downey. Han berättade också att katten ska undersökas så att den inte fått lungskador.  “To the eye, the cat looks OK,“ förklarade han. “It cowers in the back of its cage like it’s a little bit afraid but, obviously, given the way it’s been treated, that’s not surprising to me at all.“  Kattvänner från hela landet hör nu av sig och erbjuder ett hem till lilla Shadow.

Källa: www.wjbf.com/jbf/news/national/article/nebraska_deputies_say_man_stuffed_cat_inside_bong/11449/

Foto: Lancaster County Sheriff Dept.

Sedan kan man ju fundera över följande kommentarer från världen:

  • WHO CARES ABOUT A STUPID CAT? Feed it some pizza and let the owner go.
  • What if the cat had used the bathroom in the bong.
  • But ya, so what do you think would have happened if the guy got drunk? He probably would have put this cat in the microwave…
  • That’s not right. The cat should at least be in college before experimenting with drugs.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Rökt katt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *