Mysa tillsammans

_424

Mattallriken är inget världskrig och har aldrig varit. Vi är som tokigast i samma kattmat: Whiskas kyckling i en-portionspåse. Kan bli lite dyrt, men gott?!

_425

Leka i tornet kan gå ganska vilt till… Jag SKA vara överst, kattunge! Ge dig!

_426

Men sen myser vi i sängen på varsin sida om husses ben. Tillsammans.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mysa tillsammans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *