Gröna ögon från Rymden

catfos1

Det här är rymdkatten Jake. Han spelades av abessiniersystrarna Rumpled och Amber i Disneyfilmen ”The Cat from Outer Space”.

catfos

Den här filmen är en ren 70-talsnostalgitripp, en sciencefictionkomedi man kan titta på bara för att den är söt. Rymdkatten Jakes rymdskepp kraschar på jorden, han jagas av både vetenskapsmän och militär, men slinker undan a la katt. Det lysande halsbandet (Som var så nära specialeffekt man kom på den tiden) gjorde att superintelligenta Jake kunde tanketala med den ganska korkade jordingen Frank, för att med hans hjälp kunna skrapa ihop guld till rymdskeppsreparation…

affisch

Undrar hur filmen skulle ha blivit om Tim Burton gjort den idag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Gröna ögon från Rymden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *