Inlägg från matte Miriam

Hej!

Miriam här, jag lånar Wikkis blogg för att berätta i hennes ställe. Just nu är hon nämligen litet upptagen. Fast mest av att titta på mig, som skrattar och gråter på samma gång.

Wikki ligger utsträckt på sidan på soffan, med Lilla Rödnosen hopprullad till en boll alldeles bredvid sig. Tätt tätt tillsammans ligger de! Wikki låg där först, så Lilla Rödnosen måste hoppat upp, klivit över henne och gått och lagt sig bredvid. De ser så nöjda ut tillsammans och det gör mig verkligen glad. Det är en stor tygnd av oro som har lyft, nu vet jag verkligen att de kan bli vänner!

Många hälsningar från lyckliga matte Miriam och husse Silver.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Inlägg från matte Miriam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *