Vi delar matskål nu…

_403

Nos mot nos slickar vi i oss mjukismaten. Matrix från sin kant och jag från bänken. Går hur bra som helst!

Och nu springer inte Matrix undan under sängen längre heller. Plus att vi leker katt-kull hur bra som helst! Det du, Parvel och Jonathan! Vi kan också?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vi delar matskål nu…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *