Mumintrollets katt vill jag veta mer om!

muminkatt

Förra årets nyutgåva av Tove Janssons samlade serier, helt unika i sin form och underfundigt roliga. Men jag undrar ju: Vad gör den lilla katten på Mumins svans? Den ser ju lite busig ut. Det här första albumet innehåller serierna som Tove själv tecknade, innan hennes bror Lars tog över pennan omkring 1960. De är tidlösa på någt sätt.

Och jag undrar just hur många katter finns det med i Muminsagorna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *