Toygers – en nätdröm eller verklighet?

En minitiger i kattformat, det vore något med klös, inte sant? Sedan slutet på 1980talet har en ”design”ras målmedvetet avlats fram i USA med syfte att åstadkomma en katt som är och ser ut som en ”leksakstiger”.

pinkymadeover

De ska kanske med tiden se ut som på fuskbilden ovan? I dag finns i allafall Toygers som ser ut så här:

TIgerHaven Jaylin Art of SanteePride 5 month Brown Mackerel Tabby Female Breeder:  ToygerHaven Owner:  Jenifer Santee, SanteePride Toygers Photographed at the GL Regional, Grand Rapids, MI August 3, 2007
TIgerHaven Jaylin Art of SanteePride
5 month Brown Mackerel Tabby Female
Breeder: ToygerHaven
Owner: Jenifer Santee, SanteePride Toygers
Photographed at the GL Regional, Grand Rapids, MI
August 3, 2007

Undrar om en Toyger ryter eller jamar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Toygers – en nätdröm eller verklighet?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *