När matte och husse har födelsedagar

…då är det jobbigt att vara katt och inte ha pengar till presenter till dem. Jag skulle vilja ge dem så mycket fint.

catsibracletcatsblkemailweb

Vackra kattsmycken från PreciousPets… en Wikki med ögon av blå safirer?

birmanpendmedsittingsmall  eller xssilversomalilayingcit2

 en Wikki med gula topasögon? Och så skulle jag önska att de vann en miljon ungefär på någon lott, och kunde få slippa oron för ekonomin någon enda gång…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “När matte och husse har födelsedagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *