Jag har haft hemskt kul på Catlounge

…gjort mitt horoskop:

horoskop

…om det nu blev rätt datum, jag vet inte säkert… och tittat på mysiga kattbilder. Plus att de har knyckt min idé med DOKTOR WIKKI  – fast de har döpt den till Dr. Katt, nå ja…

www.catlounge.se/#catlounge är det, introt är så gulligt och det finns en massa kul saker. Men man blir glad när man hittar knappen som stänger av ljudet efter ett tag!

                              =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *