Bjud på Dayotavlan, stöd katthemmet i Stockholm!

Chans att köpa en fantastisk katt-tavla, betalningen går till katthemmet! Margit, Stockholms Katthem, har låtit trycka upp en canvastavla, 30 x 40 cm stor, med en härlig bild på Dayo, en f.d. ”gäst”, i en fantastisk sovposition. Tavlan säljs till högstbjudande och om du vill lägga ett bud, skicka ett mail till solkatt@katthemmet.nu. Du hittar löpande information om aktuellt högsta bud här: www.katthemmet.nu/info/katt.php. ”Auktionen” stänger söndagen den 25 januari.

dayotavla

Bilden visar den färdiga tavlan, dock med hörnskydd och skyddsplast kvar.

dayo

Så här ser originalbilden ut. Stöd katthemmet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *