Att göra en kisse lycklig

Stora mattes förmåga att fynda leder ibland till oväntade saker. Hon hittar det oanvändbara (för någon) och gör det användbart (för någon annan). Så skedde under veckan, då hon i en lokal butik sprang på ett parti kattmat med kort datum och lyckades tigga till sig det.  Det var enportionspåsar med sådant foder som katthemmen INTE har råd att köpa särskilt ofta… så ni kan ju gissa resten: Ja just det – raka vägen till katthemmet med fyndet!

__large2291

Men först fick Tanja hjälpa till att sortera upp och diska merparten av påsarna, för någon hade läckt så det satt ihop som en kladdig kaka.

__large230

På Eskilstuna Djurskyddets katthem vid Kälby, Skogstorp, strax utanför Eskilstuna spärrade ett antal överraskade missar upp ögonen när stora matte och mysiga katthemspersonalen Anita kom med en fullpackad kasse ”lördagsgodis”!

__large231

Lilla Tea kom genast och mötte, hon var hur charmig och söt som helst, och väntar bara på att någon ska adoptera henne!

__large232

Visserligen fanns en del annan ”kattmat” att beskåda genom fönstret, som stöd öppet och släppte in härlig frisk luft men var nätat så väl att ingen katt kunde smita ut.

__large233

Så här fina rum har VARJE katt på Kälby! Lättstädat, prydligt och så himla mysigt. Det är bara egna människor och hem de längtar efter nu…

__large234

En go perserkille (nyklippt) önskar sig ett hem…

__large235

Kelsjuka ”Skogis” letar också efter egna människor!

Läs mer om alla Kälbys katter på www.djurskyddet-eskilstuna.se/katter.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att göra en kisse lycklig”

    1. Tack så mycket! *ler blygt* det var inte så mycket, vi bara fick maten och transporterade. Det var absolut värt besväret!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *