Dags att så kattgräs

Ni går väl inte på bluffen och köper kattgräs? Kostar 30 kr för en färdig balja med nån konstig sand och några frön. Det är helt onödigt – åk förbi första bästa affär där de har fågelfoder i lösvikt och köp ett par deciliter vanlig gul havre!

__large218

Leta fram påsen med blomjord ur förrådet, fyll en vid kruka med ett lager jord, strö ut havren, täck med ett tunt lager jord och vattna. Sätt en gladpackplast över och stick några lufthål i den, ställ på en ljus plats och efter en vecka börjar det gro. Smakar smaskens, intygar jag och Semlan.

__large219

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Dags att så kattgräs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *