Andra som voltat

Okej, publicerar vi pinsamma bilder på Mjurre, så får väl de andra fyrfota vännerna skylta lite också?

__large215

Semlan t ex har kraschat i köksfönstret…

ungern__large

Villes bönestund…

__large216

…och så Tanja som snattar mat, så det inte syns hur tjock hon blivit. Ja själv är jag väl inte helt perfekt, men nästan!???

__large217

Bara LITE nyfiknare än de flesta katter, men det är väl bara en tillgång?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *