Syns – syns inte…. Fyrverkeri?

top3

Själv ligger jag bekvämt på värmefilten (som matte som vanligt glömt att stänga av i sängen) och drömmer om kattsaker.

Lika bra att sova när chans finns, eftersom det första fyrverkeriet brakade loss här i förorten redan före kl 9 i morse, och det kommer att smälla i stort sett dygnet runt den närmaste veckan. Ett märkligt fenomen hur människorna formligen spränger/eldar upp sina pengar!?

Har du någonsin sett en katt tända en eld? Värme vill vi gärna ha, men utan att förbränna något…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *