Jag är en passionlighet!

Hur var nu receptet för en framgångsrik blogg? Lika delar sex, skandal, blondin, gulliga glittrande änglabilder, Stureplansgossip, vara sjutton och på smällen med tvillingar (planerade), posta dagliga outfits, posta dagliga coola ordspråk, samt bo i nåt exotiskt land, typ Australien, karriär i finansvärlden, kändisfrotteringar varje vecka, och så modetips på senaste oanvändbara handväskan! That’s it, skakas och omröres samtidigt, kläms in i en fet skandalrubrik och serveras med jordnötssmör och cookies, plus all included! Jo, en youtube med senaste Idolinslaget och så horoskop också, inte att förglömma.

__large209

Jag säger bara: Dissat, klöst och sänkt av bloggkatten Wikki!!!!!!!!!!

__large211

Jag är en passionlighet, min variant av personlighet. Ni har aldrig hört ordet passionlighet förut, för jag har just uppfunnit det. Nu är det er sak att förvalta ordet och använda det till något bra!

(Passionlighet betyder att jag brinner passionerat för någonting. I mitt fall är det katter och kattliv. I synnerhet hur man kan göra katters liv bättre, och om möjligt då hemlösa katters liv. Mer om det finns tidigare i min blogg, så läs bakåt i bloggen om du vill.)

Och vad jag vill poängtera är att jag aldrig kommer att skriva en dussinblogg. Varför ska jag skriva om outfits, jag som går i äkta päls och inget annat (Naken under) alltid? Varför rabbla recept eller citat, när de finns i miljontal på nätet, föga originella. Och att bli gravid vid 17 år är inte moget, det är en villfarelse. Men den som vill tro det och lyckas övertyga sig själv, varsågod. Återkom om tio år och ge mig rätt! Meningen med livet är inte att avla barn endast. Det finns lite mer. En hel del lite mer.

Sedan tycks det finnas en dussinvara numera av massproducerade sexbloggar som innehåller INGENTING. De är inte ens roliga. Wikkibloggen kommer inte att innehålla sex annat än som ett antal. Kattporr kan det däremot bli, men det porriga i den kommer bara vi katter att förstå, ha ha! *ler kattigt*

Min blogg kommer att förbli bara min, i min alldeles egen stil. Välkommen, copy-cats, jag är ändå Mästerkatten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag är en passionlighet!”

  1. Ja det är mitt handikapp – jag är INTE en av mytomanerna… utan mitt inne i hard reality. Eller om det är soft, när man är pälsig katt. I alla fall kan jag ge dig alla tips i världen hur du ska få fatt i en katt! =^:^=
   Jo man drunknar i mängden på Metro men jag är rätt envis – har man tagit en katt i svansen så får man ju jobba på att hålla fast?!
   Fotosida låter intressant, måste kika!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *