Privatliv – glöm det…

Alla kattägare känner igen sig:

forholiscontest

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Privatliv – glöm det…”

 1. Hej hej

  Allt bra??

  Vill du lära dig den nya heta stilen Bollywood?
  Gå in på min blogg för mer info.
  Du kommer Älska det.

  Du kanske till o med hittar annat skoj på min blogg…
  Kramisss M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *