Lyckan att få en matte eller husse

Katterna på Örebro Katthem längtar. Varje söndag när Öppet-Hus-gästerna kommer, springer förhoppningsfulla missar fram ur vrårna och närmar sig, mer eller mindre försiktigt. Läntansfulla ögon undrar blygt ”Kan Du älska mig?”

__large204

Nyputsade pälsar och darrande morrhår… Finns det en människa till mig? En alldeles egen? Som klappar mig varsamt, håller mig lycklig och trygg? ”Oh snälla min blivande husse eller matte, kom idag!” är bönen från varje katthjärta. Kan Du motstå det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *