Regn i pälsen…

Sicken vinter vi har, suckar katterna på landet. Ville ruskar av sig vatten på Mjurre, och Mjurre daskar till honom med tassen. Semlan kryper upp på sin hylla i varma pannrummet och vill inte höra talas om att gå ut. ”Jag drömmer om musjakt på sommaren” suckar Tanja från fåtöljen i vardagsrummet, Den närmast värme-elementet så klart.

Så här skönt brukar jag och kattkompisarna på landet ha det på sommaren:

__large183
__large184

Mycket gräs och blommor att bita i… så jag rullar ihop mig och somnar om och gör som Tanja: Drömmer sommardörmmar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *