Bara några dagar kvar på Lussekattävlingen…

…å vad det pirrar av spänning i svans och tassar!

alvin_vlt

Alvin… ser lite ”miss”-belåten ut?

Hur skulle jag komma att se ut i Luciakrona? Eller stjärnkatts-strut? Läs mer om tävlingen på  www.ekuriren.se/ Jag tävlar som katt nr 15. Snälla, sänd en sms-röst på mig? TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *