Tänk att se sig själv i tidningen…

…det känns lite konstigt. Fastän jag bloggar varje dag och ser min bild på webben dagligen, så är det lite skillnad att hålla i dagens tidning och se sitt foto där.

tidnwikki

Att jag sedan blivit omgjord till ”han” igen det gör mig inget. Och vad som än händer så ska jag lussekatta för matte och husse! Med mer kattpepparkakor…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tänk att se sig själv i tidningen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *