Ville visar hela magen…

ville1

Vem kan väl motstå en så här vacker pojke? Som vågar visa magen!

_329

Ville har anmält sig till tävlingen Luciakatten i Eskilstuna-Kuriren. Det är just nu äver 360 katter anmälda, och av dem väljs 15 stycken ut som får tävla om äran! (www.ekuriren.se/) Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ville visar hela magen…”

  1. Åh! En sån där gosig mage vill man ju gosa hela nosen på ju!
    Matte skulle nog vilja gosa in hela ansiktet. Det brukar hon göra i min magpäls emellanåt. 🙂
    *purr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *