Små saker till katthemmet…

nskelista_jul

Man kanske inte kan göra stora saker, som att donera en miljon eller skapa världsfred. Men om vi alla hjälps åt med de små sakerna, så kommer det att i det långa loppet förändra de stora målen också. – – – –Om inte de små vattendropparna fanns, skulle inte heller havet finnas!

Min husse jobbar deltid och matte är arbetslös. Men istället för att ”göra ingenting” slinker matte iväg och hjälper till på katthemmet så ofta hon kan. Utan lön, annat än i form av spinnande katter. Och hon älskar det! Tillsammans med Josefin, Maritha, Kicki, Ingrid, ja alla de andra som har sina hjärtan brinnande för katter i nöd, så pysslar de alla med sina små insatser. Och i mina kattögon är det som de gör Väldigt Stort!

…och vad står överst på katthemsmissarnas önskelista, tror ni?

  • Att inte frysa och svälta

  • Att få ett eget hem och egna människor

  • Att slippa vara rädd

STÖD DITT LOKALA KATTHEM MED EN JULGÅVA!

Här är en lista över alla Sveriges katthem:  www.katter.nu/sv/katthem.htm . Inneslut dem i Din julvärme!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *